Példaképek, nem csak nőknek.

Hétköznapi Hősnők

Az egyedüllét magánya

Hogyan találd meg a kiutat?

2018. január 31. - Hétköznapi Hősnők

o-text-woman-facebook.jpg

Kétségbeesetten bámulod a telefonod.

Még mindig nem ír. Már megint nem... Az elmúlt napokban még elhitted, hogy jó lehet, hogy ő lehet az. És most úgy érzed, kiment minden erő a lábadból.

Újra egyedül köszönt Rád az este és tudod, hogy senki nem fogja reggel megkérdezni:
- Hogy aludtál Kincsem?

És utálod már az egészet. Utálod a TV műsort, utálod a pohár bort, ami lassan állandó vérvörös színû társad lett, utálod az önfejlesztő könyveket és szívbôl utálod a jógatanárod megüdvözült képét, ahogy lefele néző kutyában, égnek meredő s*ggel arról beszél, hogy szeresd magad és szeresd a tested.

Mi lenne, ha végre valaki más szeretné?

Eluralkodik Rajtad a boldogtalanság érzése.

Pedig annyi csodás dolog vesz körül, ami boldoggá tehetne. Most komolyan... mi a franc bajod van?

Itt fetrengsz egy csinos kis lakásban, egy menô és pihe-puha Woman‘s Secret-es pizsamában, gluténmentes luxuschipset majszolsz, az éjjeliszekrényeden hánykolódó, levetett ékszereiden tompán megtörik a hangulatlámpád fénye, s közben lágy jazz duruzsol a laptopodról. Láss csodát, pont a kedvenced

De ha megunod, az okos és lapos tévéden válogathatsz több száz okos bár rendkívül lapos műsor közül, hogy melyikkel próbálsz fájdalmat csillapítani. Vagy kiposztolsz a több százezres telefonodról egy kacsintós szelfit, hogy több százezren láthassák egyszerre, a világ legjobb bulija az #énidő. Hát persze.

blog_image_20170621062839941.jpg

Klassz a munkád, klassz a kocsid, klassz haverjaid és még klasszabb szeretőid vannak.

Mégis mániákusan keresed a szeretet érzését.

De ha tényleg tudni akarod, mi a franc bajod van, tedd le a telefonod és írd meg a szeretődnek, hogy forduljon vissza, ma már nem érsz rá.

Tudom, hogy úgy szorongat a magány érzése, mint egy görcsbe rándult fojtogató kéz a torkodon, de vegyél erőt Magadon és szedd már le róla.

Egyedül lenni nem jelenti evidensen azt, hogy magányos is legyél. A szeretet érzését pedig nem kívül kell keresni, mert amíg mástól óhajtod megkapni, mindig kiszolgáltatott és függő leszel.

Ha két dominót “A” betű alakban egymásnak támasztunk, megállnak ugyan, de csak és kizárólag addig, amíg mindkettő egyforma mértékben dől egymásnak. Ha az egyiket kikapjuk onnan, a másik pofára esik. Ha az egyik átdől egy másik irányba, ne adj’ Isten egyenesbe áll, ugyanúgy pofára esés van a másiknak.

dnod1cfw4ae_rzn.jpg

És ôszintén, akarnál Te egy olyan dominó lenni, aki arra teszi fel az életét, hogy támaszték legyen, tudva azt, hogy ha elfordul tôle, a másik padlóra kerül?

Szerintem nem. 
A megoldás az, hogy megtaláld Magadban a teljes egészet anélkül, hogy bárki támaszára, elismerésére vagy szeretetére lenne szükséged. 


Állj egyenesbe. Egyedül.


A szeretőid, a kutyád, barátnők, Sinatra és a borod nélkül.

Amíg képtelen vagy megtalálni az önszeretet érzését, folyamatosan rohadtul fogod érezni Magad, mert minden kívülrôl érkezô sánta kis örömforrás csak egy fél dózis anyag lesz végzetesen függô, modernkori lélek-narkotikum után sóvárgó szívednek.

Írta: Siklós Katalin

---------------

Ha tetszett és szívesen olvasnál még hasonló tartalmat, nyomj egy lájkot a Facebook oldalamra:


S ha úgy gondolod, másoknak is hasznos lehet a cikk, köszönöm szépen, ha megosztod! <3

Ha szívesen megosztanád velünk a véleményed, vagy bármilyen kérdésed van, bátran kommentelj, vagy írj nekünk  a hetkoznapihosnok.official@gmail.com email címre. Várjuk szeretettel az üzeneted.

Tarts velünk, légy a saját életed Hősnője! :) 

Képek forrása: google.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapihosnok.blog.hu/api/trackback/id/tr1013620170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása