Példaképek, nem csak nőknek.

Hétköznapi Hősnők

Miről szól a Hétköznapi Hősnők magazin?

2016. május 16. - Hétköznapi Hősnők

managment.jpg

A Hétköznapi Hősnők oldal RÓLAD szól. 

- Sokszor érzed úgy, hogy nagyon nem könnyű Neked, vagy hogy nőként tízszeresen meg kell mindenért harcolni és egy erős (pénzes) pasi nélkül mit sem érsz?

Én hiszem, hogy sokkal tehetségesebb vagy annál, minthogy azt érezd, hogy a káoszból az egyetlen kiút egy franciaágy szélére tett borítékon át vezet...!

- Úgy érzed, lassan becsavarodsz az anyaság - karrier - háztartás - feleség - barátnő szerepkörök útvesztőjébe és az állandó időhiányba?

Tudnod kell, hogy van megoldás, és azt is, hogy minden szükséges képességgel rendelkezel már most, hogy megtaláld azt! 

- Tudod, érzed, hogy több van Benned, mégsem tudod kihozni Magadból? Megrekedtél egy biztosnak tűnő szinten, s az egyetlen, amit biztosan érzel, az a bizonytalanság? 

Megértelek. Napjainkban nőnek lenni teljesen mást jelent, mint amit a szüleinktől tanulhattunk, mint amit korábban jelentett, s talán sokkal többet, mint amire fel vagyunk készülve.
Az iskolákban nem beszélnek erről, így hiába szerzünk diplomákat, hiába találunk magunknak munkahelyet és talán még egy férj(jelölt)et is, mélyen belül érezzük, hogy túl nagy a teher, s hogy nem erről volt szó!

Azért jött létre az oldal, hogy reményt és újfajta tudást adjon, valamint utat mutasson annak a sok tízezer fiatal Nőnek, akik nem akarják teljes anyagi függőségben és kiszolgáltatottságban leélni az életüket.

A fiatal generáció tagjai között így is túl sokan vannak, akik maguk helyett a mostanság oly menő prostiregényekben ábrázolt hamis csillogásnak hittek.

Tudom, mert látom őket. A szórakozóhelyeken, a gimik előtt, az Instagramon. 

Kacsaszájú celeblányokat választottak példaképnek és beleszédültek a testükkel könnyedén megszerezhető ál-gazdagság vonzerejébe. 

Szomorú dolog látni a 30-as éveikben járó, széthulló életeket. Amikben mindig a másik a hibás, a férfi a zsarnok, a nő az áldozat... s közben nem vesszük észre, hogy mi maguk engedtük meg, hogy így legyen. 

A gyűlölt főnököd, a munkahely, ami kizsigerel, az állandó önbizalomhiány, az egyre több allergia és betegség... - mind olyan jelek, amiket észre kéne venned. 

Ez nem a Te utad, TE ennél sokkal többre vagy képes!!! Csak még lehet, hogy nem tudsz róla...

Csatlakozz a Hétköznapi Hősnők közösségéhez és találd meg a legjobb önmagadhoz vezető utat!
Ismerd meg és tárd fel a Benned rejlő képességeket. 
Tanulj meg bátran és szenvedéllyel élni!

Szabadon, harmóniában, boldogan.

A Hétköznapi Hősnők magazin egyik legfőbb feladata, hogy olyan Hősnőket mutasson be, akik valami különlegeset hoztak létre, akik fáradhatatlanul dolgoznak valós értéket teremtő projektjeiken.

Hősnőket, akik terveznek, alkotnak, vállalkoznak és ezáltal biztos lábakra helyezik saját jövőjüket.

Ismerj meg vállalkozónőket, akik figyelemre méltó profitot termelnek, anyákat, akik társadalmi szerepet vállalnak, sportolókat, akik a pályán kívül is továbbviszik a élsport szellemiségét, művészeket, feltalálókat és sturt up-pereket… azaz nőket, akik lábnyomot hagynak maguk után.

Hősnőket, akik mernek és tudnak is jól dönteni.

A Hétköznapi Hősnők projekttel valós, alkalmazható TUDÁST és PÉLDAKÉPEKET szeretnénk adni Neked, mert bár nem könnyű elindulni az úton, de ha tudod az irányt, az már fél siker! A többi csak Rajtad múlik :)

o-happy-woman-facebook.jpg

Légy a saját életed Hősnője! 

Ha tetszett a bejegyzés, barátkozzunk a Facebook-on is:

Nézd meg a Hétköznapi Hősnők videóit a YouTube-on! :) 

Benne vagy egy izgalmas kihívásban? Csatlakozz az 50 hét - 50 új szokás csoporthoz itt: 
https://www.facebook.com/groups/50.het.50.uj.szokas/

Ha szívesen megosztanád velünk a véleményed, vagy bármilyen kérdésed van, bátran kommentelj, vagy írj nekünk  a hetkoznapihosnok.official@gmail.com email címre. Várjuk szeretettel az üzeneted! :) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapihosnok.blog.hu/api/trackback/id/tr848722924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása